Η παραγγελία σας θα αποσταλεί με τη συνεργαζόμενη εταιρίας courier εντός 1-3 ημερών και το σύστημα θα χρεώσει αυτόματα το κόστος αποστολής. Αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών τηλεφωνικώς ή με e-mail: modamedicale.com@gmail.com
* Οι αποστολές στη νησιωτική Ελλάδα ενδέχεται να έχουν αποκλίσεις στο χρόνο παράδοσης.
Η εταιρεία μας και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκυρη παράδοση σε εσάς των προϊόντων που έχετε παραγγείλει με βάσει το ως άνω χρονοδιάγραμμα.
Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα ενημερώνεστε με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει και για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας αναλόγως με την περιοχή που έχετε επιλέξει να σας αποσταλούν τα προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση η παραγγελία σας θα σας αποστέλλεται από την εταιρεία μας ή από συνεργαζόμενο μεταφορέα της επιλογής της κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-17:00) και εντός 1-3 ημερών (για Ελλάδα).
Μολονότι έχουμε λάβει κάθε δυνατή μέριμνα για την ενημέρωσή σας σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος παρόλα αυτά υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές μας (και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας).
Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία μας θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας βάσει των τρόπων επικοινωνίας που αναφέρονται ανωτέρω προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Τρόποι Αποστολής -μεταφορικών  με Courier: Ελλάδα: 3,5 ευρώ ( Για αγορές άνω των 99,00 ευρώ η παράδοση ειναι δωρεαν)
Αντικαταβολή 2.5 ευρώ
Χωρίς αντικαταβολή -Για αποστολή σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, μπορούμε να σας ενημερώσουμε μέσω e-mail.
Καλάθι Αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0